Enxampat dues vegades en una nit per conduir begut i xocar amb altres cotxes a Vic

La Guàrdia Urbana també va trobar marihuana i cocaïna al conductor i l'acompanyant

Osona.com
12 de març del 2020
La Guàrdia Urbana va detenir la matinada del diumenge passat, 8 de març, un veí de Vic, de 39 anys, per conduir sota els efectes de l'alcohol. El cos el va enxampar en dues ocasions. Es va rebre un avís al voltant de 2/4 de 3 de la matinada que alertava d'un accident amb un turisme implicat al carrer Centelles. L'accident s'hauria produït, presumptament quan el conductor hauria col·lidit amb dos vehicles que es trobaven estacionats. Els agents van observar que l'home presentava símptomes evidents d'anar sota dels efectes de l'alcohol.

Tot i això, el conductor es va negar, reiteradament, a fer la prova d'alcoholèmia i també la prova de drogues. De fet, els agents van fer un escorcoll al vehicle per la forta olor que s'hi desprenia: van trobar una bosseta que presumptament era de marihuana. Se li van instruir diligències per la comissió d'un presumpte delicte contra la seguretat viària. D'altra banda, a l'acompanyant, un veí de Vic de 39 anys, també li van trobar un embolcall que contenia presumptament cocaïna. La dona del conductor va acudir al lloc dels fets per fer-se càrrec del vehicle.

Al cap de poca estona, però, va trucar la dona a la Guàrdia Urbana comunicant que el seu marit li havia agafat el vehicle i havia marxat conduint. La Guàrdia Urbana va interceptar-lo al carrer Perot Rocaguinarda. Se'l va acabar detenint per evitar que continués cometent delictes contra la seguretat del trànsit, tot i presentar resistència als agents.
Arxivat a