Els Premis Literaris de Calldetenes recuperen la categoria per a còmics

S'obre la 41a edició dels premis que s'atorgaran el setembre

Osona.com
15 de març del 2020
L'Ajuntament de Calldetenes ja ha fet públiques les bases d'una nova edició dels seus Premis Literaris, que tenen una llarga trajectòria de promoció de la llengua i literatura catalana. Com a novetat, els guardons incorporen la categoria per a còmics. Com és habitual hi ha les dedicades a la novel·la, poesia i teatre, i també els premis per a estudiants del municipi i una altra a tots els estudiants dels Països Catalans.

El termini de presentació de treballs finalitza el dia 31 de maig de 2020, cal presentar les obres o fer-les arribar per correu a les oficines de l'ajuntament abans d'aquesta data. L'adjudicació dels premis es farà durant la Festa Major de Calldetenes, en un acte que se celebrarà el dissabte 19 de setembre de 2020 a l'Auditori Teatre de Calldetenes. En aquesta celebració hi col·laboren Òmnium Cultural, El Consell Comarcal d'Osona i l'Espardenya Teatre.
 

Consulta les bases dels Premis Literaris de Calldetenes

Els guardons de la 41a edició

- 41è Premi de novel·la Armand Quintana: dotat amb 3.000 euros i la publicació de l'obra.
- 41è Premi de poesia Jacint Verdaguer: dotat amb 3.000 euros i la publicació de l'obra.
- 13è Premi de teatre Lluís Solà i Sala: dotat amb 2.000 euros i la publicació de l'obra.
- 26è Premi Co, Co, Còmics: dotat amb 1.000 euros per a adults i premi especial del jurat, i 500 euros en categoria infantil.
- 35è Premis literaris per a estudiants dels països catalans: dotats amb 1.120 euros repartits en sis categories per franges d'edat.
- 35è Premis literaris per a estudiants d'educació primària i ESO de Calldetenes: dotats amb 745 euros repartits en cinc categories per franges d'edat.