Tots els ferits per l'explosió a la Festa del Pi de Centelles ja tenen l'alta

Hi va haver nou afectats per una deflagració el campanar durant la celebració de finals de desembre

L'helicòpter del SEM a Centelles
L'helicòpter del SEM a Centelles | Toni Carrasco
Osona.com
10 de març del 2020
Actualitzat a les 9:16h
Gairebé dos mesos després de l'explosió al campanar de Centelles durant la Festa del Pi, tots els ferits hospitalitzats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona ja són a casa. L'última persona que va rebre l'alta va ser a finals de febrer, tal com informa l'Ajuntament de Centelles i l'Associació de Galejadors.

Dels nou afectats per la deflagració al campanar de Centelles del passat 30 de desembre, dos van rebre l'alta al cap de dos dies, el dimecres 1 de gener, mentre que la resta -6- van anar sortint del centre progressivament. L'explosió va afectar sis homes i tres dones.


La investigació per determinar les causes de la deflagració, que porta a terme els Mossos, encara és oberta i va per llarg. Tot apunta que una cantimplora de pólvora es va encendre i es va propagar a les altres per simpatia. Això va provocar cremades de diversa consideració en aquestes nou persones.

L'incident consternació al municipi que va suspendre l'acte després de la deflagració. En més de 40 edicions que se celebra mai havia tingut accident d'aquestes característiques que va colpir Centelles en el dia de la seva patrona: Santa Coloma.
 
Arxivat a