Prats de Lluçanès

Els veïns de Prats de Lluçanès proposen 16 iniciatives per als primers pressupostos participatius

Ara s'ha de valorar la viabilitat tècnica, pressupostària i competencial

per Osona.com , 9 de març de 2020 a les 10:55 |
Durant una de les sessions sobre els primers pressupostos participatius a Prats de Lluçanès | Aj. de Prats de Lluçanès
Eliminar barreres arquitectòniques, instal·lar plaques fotovoltaiques, o millorar els accessos d'equipaments municipals, són algunes de les 16 propostes que han passat a la fase d'estudi tècnic dels primers pressupostos participatius de Prats de Lluçanès. Es destinaran un total de 10.000 euros (Consulta totes les propostes).

Les propostes han arribat a través del web municipal o presencialment a Cal Bach. En total se n'han rebut 18 propostes, però dues ja han estat descartades perquè no complien els requisits per passar a la fase de validació. Segons l'Ajuntament, es recolliran i es tindran en compte.


Viabilitat tècnica, pressupostària i competencial

A partir d’ara el personal municipal valorarà la viabilitat tècnica, pressupostaria i d’àmbit competencial de les 16 propostes que ja han estat validades i debatudes. Un procés es portarà a terme durant els mesos de març i abril.


Entre el 4 i el 22 de maig s’establirà el període de votació de forma presencial o telemàtica per la o les propostes guanyadores. Les propostes finalistes es presentaran en una audiència pública i seran exposades, tant presencialment com online.

 

Participació