Osona Turisme organitza un concurs per promocionar la comarca

Se seleccionaran elements de marxandatge destinats a la promoció turística i que siguin representatius de la comarca d'Osona

Pilar de sol, amb la boira de la plana de Vic, des de Bellmunt
Pilar de sol, amb la boira de la plana de Vic, des de Bellmunt | Emili Vilamala
NacióDigital
06 de març del 2020
Actualitzat el 09 de març a la 13:23h
Osona Turisme, en col·laboració amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic (EASD Vic), organitza un concurs per a l'elaboració d'elements de marxandatge per la promoció turística de la comarca d'Osona. Tal com s'estableix a les bases aprovades pel Consell Comarcal, la finalitat d'aquest concurs és la de seleccionar elements de marxandatge destinats a la promoció turística i que siguin representatius de la comarca d'Osona.

Aquests elements seran posats a la venda com a objectes de regal i també com a obsequi per a accions de promoció que es realitzin des del Consell Comarcal d'Osona-Osona Turisme. Al mateix temps, amb aquesta acció es pretén promoure i potenciar els joves estudiants de l'EASD Vic.

La participació és oberta a tots els estudiants que estiguin cursant estudis de disseny a l'EASD Vic i es poden presentar propostes fins el 19 de juny. El jurat, que estarà format per membres del Consell Comarcal i de l'Escola, prendrà la seva decisió en base a uns criteris de valoració que tindran en compte, sobretot, l'originalitat de la proposta, l'adequació al briefing i la viabilitat per a la seva producció. Osona Turisme és un organisme especial que depèn del Consell Comarcal d'Osona que té com a finalitat la promoció del turisme a la comarca. L'entitat s'ha anat consolidant com a ens de promoció turística comarcal amb l'objectiu de fer d'Osona una destinació de qualitat tenint en compte la diversitat del territori.

El 26 de febrer es va presentar la proposta per part del conseller delegat de Turisme del Consell Comarcal d'Osona, Àlex Montanyà i l'equip tècnic d'Osona Turisme a l'equip directiu, professorat i alumnes de l'EASD Vic. El principal repte del concurs és el de presentar una proposta que plasmi els grans i diversos atractius patrimonials, paisatgístics i gastronòmics de què disposa la comarca d'Osona.