​Seidor factura 464 milions d'euros durant el 2019, un 12% més

La companyia es marca com a objectiu ingressar 500 MEUR durant el 2020

Redacció
05 de març del 2020
Actualitzat a les 11:00h
Firma d'un conveni entre Seidor i la UVic-UCC, en una imatge d'arxiu
Firma d'un conveni entre Seidor i la UVic-UCC, en una imatge d'arxiu | Atrevia
La consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques Seidor ha tancat l'exercici fiscal del 2019 amb 464 milions d'euros, xifra que representa un increment del 12% en relació l'exercici anterior, segons ha informat la companyia. Es tracta d'un creixement anual a doble dígit en línia amb la darrera dècada la consultora ha mantingut un ritme sostingut del 16% i hagi multiplicat per quatre el seu volum de negoci.

La companyia, amb seu a Vic, s'ha marcat com a objectiu facturar uns 500 ,milions el 2020. El director general de Seidor, Eduard Farga, ha comentat que els resultats confirmen "el bon funcionament" de l'estratègia de creixement en base al mercat espanyol, la internacionalització i la diversificació de l''oferta.

L'empresa, que compta amb més de 4.800 professionals repartits en 40 països, ha facturat 303 milions d'euros, un 14% més respecte l'exercici anterior, en el mercat espanyol. Es tracta, segons el director general adjunt de Seidor, Alejandro Daniel, d'un mercat que "segueix sent prioritari ja que representa pràcticament dos tercis del volum de negoci global".

Pel que fa el negoci internacional, ha crescut un 9%, amb una facturació de 161 milions d'euros. En aquest context, l'empresa catalana ha anunciat que ha adquirit la majoria del capital de Procons-4IT, companyia líder l'Orient Mitjà en la implementació de solucions SAP, Procons-4IT compta amb presència directa als Emirats Àrabs Units i, per tant, aquesta operació permetrà reforçar la presència de Seidor en altres països de la regió com l'Aràbia Saudita, el Líban, Kuwait i Egipte.

D'altra banda, la companyia ha iniciat operacions a al regió Àsia-Pacífic amb l'obertura d'un Centre de Competència en solucions de comerç electrònic i màrqueting a Taiwan.
Arxivat a