El pla de barris de Torelló finalitza amb una inversió de 6,3 milions d'euros

Durant els últims deu anys, el pla ha fomentat l'activitat econòmica del nucli antic, ha implementat accions socials i ha pal·liat dèficits urbanístics

 La façana de l'Ajuntament de Torelló
La façana de l'Ajuntament de Torelló | ACN
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 18:52h
El pla de barris del nucli antic de Torelló, vigent des del 2009, va finalitzar aquest 2019 amb una inversió total de 6,3 milions d'euros, segons ha informat aquest dimecres l'ajuntament del municipi.

A grans trets, les accions del pla de barris han consistit en la promoció i foment de l'activitat econòmica del nucli antic, pal·liar els dèficits urbanístics, la implementació d'accions socials, potenciar la sostenibilitat, recuperar la vida col·lectiva del barri i implementar la instal·lació d'infraestructures TIC.
 
Entre les actuacions executades al llarg d'aquests deu anys, destaquen la sala polivalent, el condicionament de carrers, la passera sobre el riu, els aparcaments dissuasius, la rehabilitació elements comuns, el condicionament del parc municipal i de la ronda de les Pollancredes o la millora de la xarxa d'aigua i l'enllumenat de carrers.

Durant tot aquest període, l'Ajuntament de Torelló també ha posat en marxa el programa complementari Treball de Barris, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Gràcies a aquest programa, el consistori ha aconseguit signar 176 contractes laborals de plans d'ocupació, amb una inversió de 2,5 milions d'euros.
 
Arxivat a