URBANISME

El pla de barris de Torelló finalitza amb una inversió de 6,3 milions d'euros

Durant els últims deu anys, el pla ha fomentat l'activitat econòmica del nucli antic, ha implementat accions socials i ha pal·liat dèficits urbanístics

per Osona.com , 4 de març de 2020 a les 18:52 |
La façana de l'Ajuntament de Torelló | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pla de barris del nucli antic de Torelló, vigent des del 2009, va finalitzar aquest 2019 amb una inversió total de 6,3 milions d'euros, segons ha informat aquest dimecres l'ajuntament del municipi.

A grans trets, les accions del pla de barris han consistit en la promoció i foment de l'activitat econòmica del nucli antic, pal·liar els dèficits urbanístics, la implementació d'accions socials, potenciar la sostenibilitat, recuperar la vida col·lectiva del barri i implementar la instal·lació d'infraestructures TIC.

 
Entre les actuacions executades al llarg d'aquests deu anys, destaquen la sala polivalent, el condicionament de carrers, la passera sobre el riu, els aparcaments dissuasius, la rehabilitació elements comuns, el condicionament del parc municipal i de la ronda de les Pollancredes o la millora de la xarxa d'aigua i l'enllumenat de carrers.


Durant tot aquest període, l'Ajuntament de Torelló també ha posat en marxa el programa complementari Treball de Barris, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Gràcies a aquest programa, el consistori ha aconseguit signar 176 contractes laborals de plans d'ocupació, amb una inversió de 2,5 milions d'euros.
 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació