El Carnestoltes de Folgueroles arriba carregat de gresca

La rua començarà a les sis de la tarda a la plaça dels Picapedrers i acabarà al pavelló esportiu amb una tradicional botifarrada

Imatge del Carnestoltes de Folgueroles
Imatge del Carnestoltes de Folgueroles | Josep Maria Montaner
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a les 17:56h
El Carnestoltes de Folgueroles ja escalfa motors i promet molta gresca. Aquest dissabte, el municipi celebrarà la seva tradicional rua i la posterior festa. L'inici de la celebració tindrà lloc a les sis de la tarda a la plaça de Picapedrers i acabarà al pavelló esportiu amb una tradicional botifarrada, on els entrepans es començaran a repartir a partir de les vuit del vespre.

Durant l'esdeveniment també es lliuraran tres premis: un a la millor disfressa, un a la millor coreografia de grup i un a la millor carrossa. Tot plegat estarà acompanyat de l'actuació en directe del grup L'Eskerda i, posteriorment, de DJ Velasco.

Els que ho desitgin, podran comprar tiquets pels entrepans de forma anticipada per tres euros fins aquest dimecres 4 de març al punt d'informació de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia. Al pavelló, el preu dels entrepans serà de cinc euros.