Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Col·loqui» de Peyu a Calldetenes

per Osona.com , 6 de març de 2020 a les 08:00 |
Imatge promocional de l'obra
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Col·loqui és el títol del nou espectacle teatral d'en Peyu que l'humorista d'Osona presenta el divendres 14 de març a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

Amb Col·loqui -el seu quart espectacle- l'actor proposa un cant a la llibertat d'expressió i fa una oda al teatre que ha servit com a eina eficaç per esquivar la censura.


Els espectadors veuran com en Peyu juga amb la creació d'espais, situacions i personatges, "únicament amb l'ajuda de la seva interpretació i recursos com la il·luminació, els decorats i l'ambientació sonora".

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 60 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimarts 10 de març a les 12 de la nit. L'endemà, 11 de març, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 10 de març a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació