L'ACVIC ret homenatge a l'artista vigatana Fina Padrós

"Dibuixar el temps" anirà acompanyada d'una publicació que permet ampliar el relat de la mostra amb més documentació gràfica

Espiral II. Guix sobre pedra
Espiral II. Guix sobre pedra | Fina Padrós
NacióDigital
03 de març del 2020
Actualitzat a les 16:47h

El Centre d'Arts Contemporànies de Vic (ACVIC) retrà homenatge a l'artista Fina Padrós. El centre i l'Escola d'Art de Vic acolliran a partir d'aquest divendres 6 de març una exposició, dividida en dues seus, dedicada a la desapareguda artista vigatana que inclou alguns dels seus treballs i també peces produïdes per artistes del seu entorn més pròxim. L'exposició està coorganitzada per ACVIC, l'Escola d'Art de Vic, l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de l'Editorial Camí de Marges. Es podrà visitar fins al 3 d'abril a l'Escola d'Art de Vic i fins al 25 d'abril a ACVIC.

"Dibuixar el temps" és el nom de l'exposició en homenatge a Fina Padrós (1968-2019), que es presenta a l’Escola d’Art de Vic amb obra de l'artista i a ACVIC Centre d'Arts Contemporànies on, a part d’alguns dels seus treballs, també s'hi poden veure peces artístiques d’amigues, amics, companyes, companys i familiars que han volgut sumar-s'hi amb un treball que els vinculi amb el seu record. L'exposició va acompanyada d'una publicació que permet ampliar el relat de la mostra amb més documentació gràfica de l'obra de Fina Padrós i tres textos: de Marta Negre, Jordi Pou i la mateixa artista.

D'altra banda, ACVIC inaugura el mateix divendres la segona entrega del cicle sobre fotoperiodisme "Relats fototogràfics". Aquesta vegada el fotoperiodista escollit és Jordi Puig Boix, durant molts anys vinculat a El 9 Nou, i l'escriptor el taradellenc Antoni Pladevall Arumí. La foto exhibida ens situa a Lisboa durant el juliol de 1975, mesos després de la revolució dels clavells a Portugal. Es podrà veure a l'espai Aparador fins el 25 d'abril.

 

Arxivat a