El Festival Protesta obre les inscripcions de curtmetratges per a l'edició 2020

Les peces que es projectin durant el festival rebran, per primera vegada, una remuneració econòmica simbòlica

La festa final del Festival Protesta, l'any passat.
La festa final del Festival Protesta, l'any passat. | Protesta
Osona.com
02 de març del 2020
Actualitzat a les 18:29h
Tret de sortida al procés d'inscripció del concurs de curtmetratges del Protesta, Festival Internacional de Crítica Social. Des d'aquest dilluns i fins el dia 16 de maig hi ha temps per inscriure les peces, d'una durada màxima de 30 minuts, a través de la pàgina oficial del certamen o, a través de les plataformes FesthomeClickforfestivals Filmfreeway.

L'edició d'enguany, que pretén avançar una mica més en l'objectiu a curt termini d'assolir la paritat i la major visibilització de les obres amb autores femenines, tindrà lloc a Vic del 16 al 24 d'octubre. Per primera vegada, tots els curtmetratges seleccionats que es projectin durant el festival rebran una dotació econòmica de 25 euros. Aquesta retribució simbòlica pretén, segons els organitzadors, reconèixer l'esforç i el treball de tots els participants, guanyadors o no.

S'hi poden presentar peces de ficció, documental i d'animació. Els premis al millor curtmetratge documental i el millor de ficció són de 1.000 euros cadascun. A banda, hi ha el premi del públic, dotat amb 500 euros, i una menció especial de l'organització.
Arxivat a