UVic-UCC

Josep Burgaya serà el nou degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació

Substituirà Elisenda Tarrats, que ocupa el càrrec de forma interina

per Redacció, 28 de febrer de 2020 a les 11:18 |
Josep Burgaya | UVic-UCC
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Burgaya Riera serà el nou degà en funcions de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) de la UVic-UCC en substitució de l’actual degana, Elisenda Tarrats, que des del setembre de 2018 ocupa el càrrec de forma interina. El rector ha designat el nou càrrec, que es farà efectiu el proper 16 de març. Alhora, n’informarà el Patronat de la Fundació Universitària Balmes, per a la seva acceptació tal i com estableixen els estatuts.

Josep Burgaya és doctor en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor titular del Departament de Comunicació de la FEC. Imparteix docència en matèries d’història econòmica, evolució del pensament contemporani i d’organitzacions internacionals polítiques i econòmiques a les titulacions de Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual. També és membre del Comitè d’Ètica de la Recerca de la UVic-UCC i ja va exercir el càrrec de degà de la FEC en el període comprès entre 1997 i 2003.


El nou degà ha publicat diversos llibres, el més recent dels quals és La política, malgrat tot, un conjunt de les reflexions de l’autor sobre la falta d’una alternança política real, en què afirma que el debilitament de l’Estat i l’individualisme aboquen la societat al col·lapse. Entre altres obres, també ha publicat Economia de l’absurd (premi Joan Fuster d’assaig del 2013), L’estat del benestar i els seus detractors i El futur ja no és el que era.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació