Dos detinguts més per robar en comerços d'Osona a punta de pistola

Els Mossos busquen una quarta persona que va participar en els assalts

Un cotxe dels Mossos als jutjats de Vic
Un cotxe dels Mossos als jutjats de Vic | Josep Maria Montaner
Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:07h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves més per la seva participació en quatre robatoris a punta de pistola en comerços d'Osona. La policia catalana busca una quarta persona per completar una operació que es va iniciar el passat 6 de febrer amb una primera detenció a Manlleu.

Aquest dimarts, els Mossos van detenir un veí de Manlleu de 18 anys per la seva presumpta relació amb els fets. Avui dijous, ha estat un menor de 16 anys, també veí de la capital del Ter, el que ha estat arrestat. En el primer cas va ser alliberat a l'espera de comparèixer davant del jutge mentre que en el segon encara està en dependències policials.

Les dues detencions se sumen a la del 6 de febrer quan els Mossos van arrestar un jove, també veí de Manlleu, de 19 anys. Se'ls considera responsables de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació en diversos comerços de Manlleu, Roda de Ter -dos- i Vic.

Fonts dels Mossos d'Esquadra, que han explicat que l'operació s'ha fet en col·laboració amb la Policia Local de Manlleu, han assenyalat que encara busquen una quarta persona relacionada amb els assalts.

Els quatre robatoris

El primer robatori es va produir el passat 21 de desembre, pels volts de les 8 del vespre, en un comerç de Roda de Ter. Dues persones amb la cara tapada van intimidar amb una arma de foc el treballador i li van robar 1.500 euros.

El segon i tercer fet delictiu va tenir lloc el passat 20 i 22 de gener, entre les 8 i les 9 del vespre, en una botiga d'alimentació de Manlleu i en una gasolinera de Vic. Igual que en el primer cas van entrar dues persones amb la cara tapada, van amenaçar el treballador amb una pistola i es van endur els diners de la caixa enregistradora, uns 1.600 euros.

A les 9 del vespre del 28 de gener, es va produir el quart robatori en un supermercat de Roda de Ter. En aquesta ocasió, hi havia tres implicats, dos dels quals van entrar a l'interior de l'establiment, van intimidar el treballador amb una pistola i li van sostreure uns 400 euros.
Arxivat a