Els regidors de Capgirem Vic Sara Blázquez i Joan Coma deixaran el càrrec el setembre

Els dos edils seran substituïts per Susanna Vives i Roger Cumeras, i Pere Freixa ho serà més endavant per Marc Camacho

Presentació dels canvis de Capgirem Vic
Presentació dels canvis de Capgirem Vic | Capgirem Vic
Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:23h
L'assemblea de Capgirem Vic ha anunciat aquest dimecres que el mes de setembre d'aquest any farà un relleu de dues de les quatre regidores del grup municipal, i que a mig mandat farà un nou relleu. 

En concret, Sara Blázquez i Joan Coma Roura deixaran el grup municipal al mes de setembre i en el seu lloc entraran Susanna Vives i Roger Cumeras. Carla Dinarès assumirà el rol de portaveu del grup municipal que, de fet, ja ha estat exercint des de l'inici del mandat. Més endavant, Pere Freixa serà substituït per Marc Camacho. Els relleus han estat valorats i aprovats unànimement en assemblea tenint en compte la disponibilitat personal de cadascú per assumir la tasca de l'Ajuntament. 

"Des de Capgirem Vic sempre s'ha dit que les persones que fan de regidores a l'Ajuntament estan en política municipal de pas i de manera totalment temporal i extraordinària i que s'hi està en representació d'una assemblea oberta on tothom hi té el mateix pes. Les regidores només són les portaveus de l'assemblea a la institució", argumenta la formació.
Arxivat a