​Mor als 62 anys Josep Fiter, president de les Caramelles del Roser

L’enterrament es farà aquest dijous al matí

Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat el 27 de febrer a les 14:25h
Josep Fiter, en una imatge d'arxiu
Josep Fiter, en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

Josep Fiter Vila, president de les Caramelles del Roser, va morir dilluns passat, 24 de febrer, en el transcurs d’una sortida en bicicleta. Aquest dijous, 27 de febrer, se celebraran les exèquies, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Julià de Vilatorta. L’acte d’enterrament tindrà lloc tot seguit.

Fiter, que tenia 62 anys, era president de l’entitat des de l’any 2015 quan va rellevar Santi Riera en el càrrec. Enamorat del poble i de l’esport, havia jugat molts anys en diverses categories del Club de Futbol Sant Julià, a més de ser membre del col·lectiu Relleu i d’altres iniciatives culturals de la vida social del poble.

“L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta que ha tingut ocasió de compartir projectes i il·lusions amb ell expressa el condol més sincer a la família i li fa arribar tot el suport en aquests moments tan difícils i mostra la seva solidaritat a l’entitat que ha presidit amb gran estima”, diu el consistori en una nota. “Les persones que fan possible la revista Vilatorta comparteixen el mateix dolor i acompanyen en el sentiment a la família i especialment al seu fill Carles, company i membre del Consell de Redacció de la revista”, afegeix.