Mercè Molist parlarà sobre seguretat informàtica a les empreses, aquest dijous a Vic

La coneguda periodista osonenca, experta en aquesta temàtica, aportarà consells per evitar perills com els robatoris de bases de dades

Mercè Molist, en una imatge d'arxiu
Mercè Molist, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
26 de febrer del 2020
Actualitzat a les 10:58h
La periodista Mercè Molist, especialista en la difusió de la seguretat informàtica, pronunciarà una conferència aquest dijous, dia 27, sobre "Introducció a la ciberseguretat per a empreses". L'acte serà a la seu del VIT de Vic, a les deu del matí, i s'emmarca en la programació de la Mobile Week.

La xerrada està especialment adreçada a un públic empresarial i, en general, a totes les persones que per la seva tasca professional necessiten estar al corrent de les mesures necessàries per protegir-se davant dels riscos informàtics.

La conferència tocarà les principals amenaces a què s'enfronten avui en dia les petites i mitjanes empreses, com ara els virus anomenats "ransomware", les estafes milionàries i els robatoris de bases de dades La conferenciant farà un esment especial als delictes més habituals, com són l'assalt dels sistemes de control industrial connectats a Internet o l'anomenada Indústria 4.0. La xerrada acabarà amb una sèrie de consells per evitar aquests perills.
Arxivat a