FOTOS ​Nou supermercat Esclat a Manlleu

L’establiment ha suposat una inversió de 10 milions d’euros

L'Esclat de Manlleu té un bon aparcament
L'Esclat de Manlleu té un bon aparcament | A. Alemany
Redacció
25 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:28h
Bon Preu ha obert un nou supermercat Esclat a Manlleu situat a la carretera de Roda, s/n, a l’antiga fàbrica de Can Brocato. El nou establiment té una superfície de vendes de 2.205 m2 i 163 places d’aparcament.

L'empresa ha realitzat una inversió de 10 milions d’euros en la construcció de l’establiment i la durada de les obres ha estat de vuit mesos. L’equip de treballadors està format per 47 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al territori.

L’establiment disposa de totes les seccions habituals on destaquen la carnisseria, la xarcuteria -formatgeria, la fruiteria i la peixateria i, en aquesta, compta amb la novetat del forn de cocció de peix i marisc. També ofereix una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar a la secció de basar.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Manlleu s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat. 
 

L'Esclat de Manlleu té un espai per als nens. Foto: Albert Alemany
 

L'aparcament de l'Esclat de Manlleu Foto: Albert Alemany
 

Els treballadors van assistir a la inauguració. Foto: Albert Alemany
 

Acte d'inauguració, aquest dilluns. Foto: Albert Alemany
 

L'Esclat de Manlleu, amb diversos espais. Foto: Albert Alemany
 

La fruiteria de l'Esclat de Manlleu Foto: Albert Alemany

Arxivat a