La Mobile Week porta a Vic el debat de la revolució digital

Les conferències, taules rodones, debats i tallers són gratuïts i giren al voltant de la tecnologia per a la ciutadania

Cartell de la Mobile Week a Vic
Cartell de la Mobile Week a Vic | Creacció
Redacció
24 de febrer del 2020
Actualitzat a les 14:56h
La Mobile Week Catalunya passa de les cinc seus de l'any passat a 15 ciutats organitzadores, amb activitats del 6 al 29 de febrer. A la demarcació de Barcelona es realitzaran activitats a Vic, Begues, Sabadell, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Del 25 al 27 de febrer la capital d’Osona oferirà conferències, tallers, taules rodones i debats gratuïts sota el lema "Tecnologia per a la ciutadania", amb propostes com seguretat informàtica, intel·ligència artificial o les dades de Google Data Studio. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Entre tota la programació a la demarcació destaca el hackathon que s'ha organitzat a Mataró en el qual una seixantena d'estudiants universitaris buscaran solucions tecnològiques i empresarials a un repte relacionat amb l'envelliment saludable. .

A Girona es podrà veure l'exposició "Capacitats i preparats" sobre com les noves tecnologies digitals ajuden a la inclusió professional i social de les persones. La seguretat i la privacitat als telèfons intel·ligents centraran les activitats que se celebraran a Olot i Riudellots de la Selva.

Tal com ha explicat el director de Corporate Affairs de la fundació Mobile World Capital, la Mobile Week busca apropar la tecnologia als problemes de la ciutadania i per això, a Reus i a Ribera d'Ebre es tractaran temes com el 5G rural, la innovació social a les escoles o les competències digitals a l'FP.

La setmana de la reflexió també arriba a la demarcació de Lleida amb l'exposició sobre "Vestits de Paper i Tecnologia" que es farà a Mollerussa, i amb les conferències sobre fibra òptica al Pirineu o activitats de robòtica educativa que es faran a localitats de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

L'expansió pel territori català, segons ha dit el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, demostra que aquesta setmana de reflexió sobre la revolució digital és "instrument per afavorir una nació digital" i un país de ciutats intel·ligents.
Arxivat a