Els adolescents, protagonistes a la setmana del foment de la lectura a Vic

Una gimcana i una xerrada per als pares destaquen de la iniciativa, que es portarà a terme del 24 al 29 de febrer

Durant la presentació de la iniciativa amb les llibreries i la regidora de Cultura Susagna Roura
Durant la presentació de la iniciativa amb les llibreries i la regidora de Cultura Susagna Roura | Aj. de Vic
Redacció
21 de febrer del 2020
Vic acollirà la segona setmana del foment de la lectura entre el 24 i el 29 de febrer, una iniciativa que vol incentivar l'hàbit lector a diferents col·lectius. Enguany, i després que l’any passat es dirigís a la quitxalla, el públic destinatari són els adolescents d'entre 12 i 14 anys.

Els organitzadors de la setmana del foment de la lectura són les llibreries de la ciutat, les editorials, el Consorci per a la Normalització Lingüística i les biblioteques de la ciutat: Eumo Editorial, Gràfiques DIAC, Llibreria Anglada, el Cafè de les Lletres, Abacus, Foster&Wallace, Muntanya de Llibres, Costa Llibreter, Llibreria Martina, Llibreria Mater, Llibreria Gomets, la biblioteca del Seminari, la biblioteca de la UVic i la biblioteca Joan Triadú.

Els protagonistes d'enguany seran els adolescents. Per això s'han preparat dues activitats ben diferenciades: una gimcana per als adolescents i una xerrada a càrrec de Joan Portell, adreçada a pares d’adolescents, a professors de secundària i a professionals que hi treballen, en què s’explicarà com fomentar el gust per la lectura. La xerrada de Joan Portell serà el dijous 27 de febrer, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Joan Triadú.
 

Consulta més informació

Arxivat a