On puc aparcar si vaig al Carnaval de Torelló?

Durant tot el dissabte hi haurà restriccions de trànsit per la rua del Carnaval de Terra Endins

Rua del Carnaval de Terra Endins
Rua del Carnaval de Terra Endins | Adrià Costa
Osona.com
19 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:28h
La Policia Local de Torelló ja té a punt el dispositiu de trànsit per aquests dies de Carnaval i, especialment, per la rua de dissabte. Per això, l'Ajuntament recomana a tots aquells que accedeixin al municipi en vehicle privat aparcar en les següents zones:

On aparcar?
- Si s'accedeix per la C-17 i la carretera de Conanglell, es recomana aparcar el polígon Matabosch.
- Si s'entra per l'accés nord de la C-17, per Borgonyà i Vila-seca, les zones de pàrquing més accessibles són davant i darrere de la plaça de l'Estació i a l'avinguda del Castell.
- Si s'accedeix a Torelló per la BV-5224, la carretera de Manlleu i la C-37, les zones recomanades són la ronda del Puig, a partir del carrer dels Montcada, i també al solar que hi ha entre els carrers Vallespir, Congost i avinguda del Rosselló.


Restriccions de trànsit de dissabte

Pel que fa a les restriccions de trànsit de dissabte, es prohibirà l'estacionament de vehicles a la zona de l'avinguda de Montserrat a partir de les 8 del matí i en la resta de carrers per on passa la rua i al carrer Collsacabra, a partir de les 4 de la tarda.

També estarà prohibit estacionar al Camí Nou de Can Parrella, passatge dels Esports i passeig Manuel Colomer amb motiu dels actes preparatoris del Terra Endins Festival. I també al carrer Ter, a davant de Can Cata, ja que serà el lloc de sortida del NitBus.

Arxivat a