Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Koers o els portuguesos Olive Tree Dance, primers noms confirmats al BioRitme

El certamen se celebrarà al Pantà de Sau del 27 al 30 d'agost

Osona.com
18 de febrer del 2020
Bioritme Festival 2019.
Bioritme Festival 2019. | Albert Alemany
Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Tribade, Koers i els portuguesos Olive Tree Dance són els primers noms confirmats del Festival BioRitme d'aquest any que se celebrarà al Pantà de Sau els propers 27,28,29 i 30 d'agost. L'organització ha avançat aquest dimecres alguns dels 40 artistes nacionals i internacionals que conformen un cartell paritari. Ara per ara, el ritme de venda dels abonaments ja supera el 60% de capacitat i esperen arribar a penjar el cartell de 'sold out' com en les darreres tres edicions. Des dels seus inicis ara fa vuit anys, el BioRitme clama per una producció "ètica, local i sostenible".

Altres noms que s'han donat a conèixer són els madrilenys Tranceuntes o els gallecs High Paw and Elephants Yard. Jazzwoman, Ketekalles, el rap de Las Ninyas del Corro, Queralt Lahoz i Pony Pisador tanquen l'avanç del cartell d'enguany. 

Quatre escenaris

L'edició del BioRitme 2020 comptarà en total amb una quarantena de grups i dj's de diferents orígens i estils molt diversos repartits per quatre escenaris. A l'escenari BioTerra hi haurà música durant el dia, mentre que l'escenari BioVent estarà dedicat a la cançó d'autor. L'escenari BioAigua serà per a discjòqueis de l'escena reggae, dubsted i worldmusic. L'escenari principal acollirà la majoria de concerts. 

Paral·lelament a la música, el Festival Bioritme aposta per l'ecologia, l'activisme social, l'alimentació bio i l'economia responsable. Per això, a banda dels concerts, cada any s'ofereix al públic tallers i activitats per a tots els públics i totes les edats.