Dos detinguts per tràfic de drogues en un control a l'Eix Transversal a Calldetenes

Els veïns de Manlleu i Roda de Ter també portaven 2.265 euros en metàl·lic

La droga i els diners interceptats
La droga i els diners interceptats | Mossos d'Esquadra
Osona.com
17 de febrer del 2020
Actualitzat a les 16:51h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el divendres passat, 14 de febrer dos homes, de 39 i 54 anys, veïns de Manlleu i Roda de Ter, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els agents feien un control preventiu a la carretera C-25, Eix Transversal, dins el terme municipal de Calldetenes. Pels volts de les cinc de la tarda, van observar que s'atansava a la seva posició un vehicle i van donar indicacions al conductor perquè s'aturés. Tot i que inicialment el vehicle va fer l'intent de continuar la marxa, finalment es va aturar. A l'interior hi viatjaven dues persones.

2.265 euros en metàl·lic

Durant l'escorcoll, els mossos van trobar, a la zona del canvi de marxes i a l'interior d'un compartiment, 65 porcions en forma d'aglà d'haixix i 100 grams de cocaïna. També portaven 2.265 euros fraccionats en bitllets de 100 i 50 euros.

Davant d'aquests fets, es van detenir als dos homes per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. Els detinguts van passar el dia 16 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.