Santa Eugènia de Berga

Santa Eugènia de Berga impulsa el seu consell d'infants

L'alcalde Xavier Fernández els encarrega la creació de camins escolars

per Osona.com , 18 de febrer de 2020 a les 13:20 |
L'alcalde Fernández fent l'encàrrec al futur consell d'infants de Santa Eugènia de Berga | Aj. de Santa Eugènia de Berga
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest desembre passat, el ple de l'Ajuntament de Santa Eugènia de Berga va aprovar la creació del consell d'infants. Té per objectiu promoure la participació activa dels nens en tots els àmbits de la vida com a pas necessari perquè aquests assumeixin la seva responsabilitat social i esdevinguin un motor de transformació social. 

Tal com explica l'Ajuntament, el consell estarà format per uns 15 nens, d'entre deu i dotze anys (quart, cinquè i sisè de primària de l'Escola Jacint Verdaguer). Els escolliran a través d’unes eleccions, que està previst que es portin a terme a finals d’aquest mes de febrer. L’activitat del consell es portarà a terme fora de l'horari lectiu, amb una trobada al mes d'una hora i mitja, en què els consellers infantils hauran de treballar sobre l’encàrrec que van rebre del consistori: la creació de camins escolars al municipi.


A principis d'aquest febrer, l'alcalde Xavier Fernández va explicar als infants del municipi la necessitat de crear uns itineraris segurs i còmodes pels alumnes en els trajectes de casa a l’escola; fomentant els valors del respecte, la responsabilitat, la bona convivència i cohesió i la sostenibilitat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació