La plaça de Vic, a punt per celebrar el Dijous Llarder

Des de les 9 del matí es podran comprar entrepans de botifarra

Cuiners d'Osona Cuina tallant els porcs per fer entrepans, l'any passat
Cuiners d'Osona Cuina tallant els porcs per fer entrepans, l'any passat | Josep M. Montaner
Osona.com
17 de febrer del 2020
Actualitzat el 19 de febrer a les 18:13h
Aquest dijous, la plaça Major de Vic tornarà a ser l'epicentre de la celebració del Dijous Llarder a Osona. Centenars de persones aniran al centre de Vic per degustar entrepans i plats diversos per dinar. Enguany no hi haurà sopar.

Organitzat pel col·lectiu de cuiners Osona Cuina, la festa començarà a les 9 del matí amb els entrepans de botifarra, cansalada i botifarra negra; i per dinar, a partir de la 1 del migdia, s'hi afegirà l'entrepà de porc rostit Ral d'Avinyó, que es cou durant tota la nit anterior a les brases que s'instal·len al mig de la plaça.

A la mateixa hora també se servirà un arròs de morro i orella preparat al moment, així com l'entrepà de caneló elaborat pels alumnes de l'Escola d'Hostaleria d'Osona amb productes d'Osona Terra.

Tercer concurs de truites

Per tercer any consecutiu, s'organitza el Concurs de la Millor Truita d'Osona. La participació està oberta a tothom i només cal dur una truita feta de 8 del matí a dos quarts de 10; i a dos quarts d'11, els cuiners d'Osona Cuina faran de jurat i escolliran quina és la millor. El guanyador s'endurà un xec de 150 euros per bescanviar en qualsevol dels restaurants del col·lectiu.

Osona Cuina vol continuar fent créixer aquesta festa, que s'ha convertit en una tradició. Compta amb la col·laboració d'Estrella Damm i Ral d'Avinyó, a més de comptar amb la participació activa de l'Escola d'Hostaleria d'Osona i d'Osona Terra.

 

Arxivat a