Torelló contracta deu persones en el projecte «Treball als barris»

Estaran sis mesos treballant a jornada completa

Alguns dels treballadors que formen part del projecte.
Alguns dels treballadors que formen part del projecte. | Aj. de Torelló
Osona.com
15 de febrer del 2020
Aquesta setmana han començat a treballar a l'Ajuntament de Torelló deu persones contractades amb plans d'ocupació dins del projecte "Treball als barris". Es tracta de persones que estaven a l'atur i que treballaran durant sis mesos a jornada completa.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, després del pertinent procés de selecció, s’han incorporat un treballador social, un auxiliar de la llar, una orientadora laboral, un coordinador de brigades, dos paletes oficials de 1a, dos pintors oficials de 1a, un paleta oficial de 2a i un pintor oficial de 2a. 

El projecte "Treball als barris", que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, consisteix en la contractació de persones que es troben en situació d’atur, per tal que puguin adquirir experiència professional al mateix temps que millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social per Torelló. Al llarg d’aquest any es contractaran un total de 17 persones en el marc d’aquest projecte.
Arxivat a