Diputació de Barcelona

Una trentena d'ajuntaments d'Osona continuaran rebent el suport de la Diputació en gestió de nòmines

L'ens també ofereix suport de transferències, cotització o altes i baixes de personal

per Osona.com , 13 de febrer de 2020 a les 12:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha renovat el seu suport de gestió de nòmines als ajuntaments de menys de 5.000 habitants. A Osona representa un total de 29 governs locals i tota la demarcació 135, que suposa la gestió de 45.000 nòmines anuals, que es tradueix en 91 milions d'euros cada any.

Els ajuntaments d'Osona són Alpens, Balenyà, Calldetenes, el Brull, Folgueroles, Gurb, les Masies de Roda, les Masies de Voltregà, l'Esquirol, Malla, Montesquiu, Prats de Lluçanès, Rupit i Pruit, Sant Agustí de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Martí d'Albars, Sant Pere de Torelló, Sant Sadurní d'Osormort, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sora, Olost, Orís, Oristà, Tavèrnoles, Tavertet i Vilanova de Sau; a més del Consorci del Lluçanès i la Fundació Jacint Verdaguer de Folgueroles.


Altres accions

A més de la confecció de nòmines, la Diputació també ofereix suport en la realització de documents de transferències bancàries, de cotització a la Seguretat Social i de liquidació mensual o trimestral de les retencions i ingressos a compte dels impostos.


Entre d'altres, també s'inclou les altes i baixes de personal, la formalització de contractes de treball i presentació telemàtica davant de les administracions corresponents, la gestió de les incapacitats temporals i un sistema d'arxiu digitalitzat de tota la documentació produïda.

El suport de la Diputació de Barcelona en l'elaboració de nòmines es realitza en un entorn web que està vinculat als portals telemàtics de les institucions de referència en aquest àmbit. A més, i de forma permanent, els ajuntaments també compten amb una formació adreçada als tècnics municipals, amb un assessorament respecte a la idoneïtat de cada modalitat de vinculació contractual i amb un suport tècnic de resolució de consultes puntuals que tinguin els treballadors dels governs locals.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació