Prats de Lluçanès destina 10.000 euros a pressupostos participatius

Aquest gener la ciutadania presenta les propostes i pel maig es votaran les diverses opcions

Aquest gener, durant la presentació dels primers pressupostos participatius a Prats de Lluçanès.
Aquest gener, durant la presentació dels primers pressupostos participatius a Prats de Lluçanès. | Aj. de Prats de Lluçanès
Osona.com
12 de febrer del 2020
L'Ajuntament de Prats de Lluçanès ha activat els primers pressupostos participatius. S'hi destinaran 10.000 euros, que corresponen a un 0,4% del total del pressupost municipal.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, a finals de gener es va fer una presentació de la iniciativa i el regidor Isaac Romero va manifestar la voluntat d'augmentar la xifra destinada. En aquest sentit, va destacar aquesta nova eina per conèixer les necessitats i prioritats de la ciutadania.

D'aquesta manera es va iniciar la primera fase. A partir d'aquest 13 de febrer i fins al 26 es podran presentar les propostes per destinar els 10.000 euros. Es pot fer per internet al web municipal o presencialment a Cal Bach.

Totes aquestes es posaran a debat i es validaran a les taules de propostes; després es valoraran econòmicament (entre març i abril); i el mes de maig s'exposaran i es votaran totes les propostes plantejades.
Arxivat a