El Seminari de Vic enceta un cicle d'exposicions per donar a conèixer noves mirades

Joan Pujol-Creus és el primer expositor de "#NovesMirades1"

Joan Pujol-Creus és el primer expositor de «#NovesMirades1»
Joan Pujol-Creus és el primer expositor de «#NovesMirades1» | Seminari de Vic
Osona.com
11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:15h
La setmana passada es va inaugurar la primera exposició de “NovesMirades1" al Seminari de Vic a càrrec de Joan Pujol-Creus, que expressa un relat amb una mirada singular. Tal com el definia el comissari de l’exposició, Marc Comas, Pujol-Creus és un "pacient i reflexiu" que ha estat un buscador d’imatges, un obturador d’aquelles instantànies que passen desapercebudes, un creador de moments fugissers i poètics.

De fet, l'autor ha creat un discurs que reflexiona a través de la mirada que imbrica intuïció, estètica i ofici; i les seves fotografies tenen més voluntat de suggerir que de descriure.

Una de cinc exposicions

Aquesta és la primera de les cinc mostres que es podran visitar al Seminari Vic. Tal com explicava Raimon Casals, gerent del Seminari Vic, aquest 2020 i sota la idea “d’edifici del saber” agafa el compromís d’impulsar de forma més activa aquest vessant cultural i on diferents disciplines artístiques hi tindran cabuda.

#NovesMirades1 és l’inici d’un cicle que tindrà continuïtat al llarg del temps i el 2021 es comptarà amb “noves mirades” d’altres artistes que proposaran la seva pròpia visió de l’edifici expressant el seu discurs.
Arxivat a