Centelles celebra un multitudinari Cau de Bruixes

Sílvia Roca és escollida com a Bruixa de l'any

Dissabte al matí al Cau de Bruixes a Centelles
Dissabte al matí al Cau de Bruixes a Centelles | Aj. de Centelles
Osona.com
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:49h
Un any més, Centelles ha celebrat un multitudinari Cau de Bruixes. Com és habitual, dissabte ha estat el dia central va ser dissabte en què, a més del Mercat Màgic, una trentena d'activitats omplien la programació de la jornada. El moment àlgid del dia va ser la proclamació de la Bruixa de l'Any que enguany va recaure en Sílvia Roca.Les novetats més destacables d'enguany, que també van tenir una bona acollida, van ser el concurs dels carrers temàtics i els espectacles al llarg del recorregut. En lloc de ser una cercavila lineal com les darreres edicions, enguany es podien seguir per separat els quatre espectacles. Van anar a càrrec de Pierrot Teatre i Gog i Magagog.

D'altra banda, enguany es van recuperar els carrers temàtics i es va convocar el primer concurs pel més ben engalanat. Al llarg d'aquesta setmana es donarà a conèixer els guanyadors. Van participar-hi 10 carrers.

Pas a un carnaval d'aniversari

El Cau de Bruixes dona pas al Carnaval de Centelles i als de tota la comarca. Enguany se celebra la 40a edició i està previst que els primers organitzadors, Yerbabuena, formin part del jurat conjuntament amb la bruixa de Sant Joan les Fonts, Imma del Destí. Es preveu que hi hagi més d'un miler de participants d'antigues i noves colles que se sumaran a la vintena de comparses.

Entre les novetats més destacades de la rua del 15 de febrer és que el recorregut serà més curt. L'inici es farà a la zona de la residència Sant Gabriel i es baixarà cap al Passeig, carrer del Marquès de Peñaplata, carrer de l'Estació i després anirà per l'avinguda Ildefons Cerdà, Sant Francesc Xavier i acabarà al Poliesportiu.
Arxivat a