Torelló assumeix la gestió de l'autobús nocturn del Carnaval

El BusNit retornarà els assistents de la festa a una dotzena de pobles d'Osona

Rua del Carnaval de Terra Endins, del 2019.
Rua del Carnaval de Terra Endins, del 2019. | Adrià Costa
Osona.com
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 8:55h
L'Ajuntament de Torelló assumeix aquest any la gestió del BusNit, l'autobús que retorna als joves després del Carnaval de Terra Endins a una dotzena de poblacions de la comarca. Fins al moment, se'n feia càrrec el Consell Comarcal d'Osona.

Tal com expliquen en una nota, el servei s'estructura en quatre rutes en direcció una dotzena de pobles i en dues franges horàries: les 4 i les 5.30 de la matinada. Els busos sortiran del carrer del Ter, davant de Can Cata.

Les línia nord anirà cap a Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Alpens; la línia oest cap a Sant Hipòlit de Voltregà, Olost i Prats de Lluçanès; la línia sud cap a Manlleu, Vic oest i Taradell; i la línia est cap a Roda de Ter, Folgueroles, Calldetenes i Vic est. S'han escollit com a destí aquests municipis en funció de la demanda de places d'anys anteriors.

Tot i això, en el cas que no arribi a un determinat municipi, però hi hagi un nombrós grup de gent interessat, cal adreçar-se a l'organització abans del 16 de febrer, que estudiarà ampliar les rutes.

Informació bàsica
Preu del bitllet: 5,5 euros
Termini de compra: dimecres 19 de febrer a les 23.59h
Punt de sortida: Avinguda del Ter
Cal reservar un dels horaris en el moment de comprar el bitllet

Compra el bitllet

Arxivat a