Vall del Ges

Comencen les obres de l'itinerari de vianants a la Torre d'Oristà

L'actuació té un pressupost de 461.497 euros i un termini d'execució de set mesos

per Osona.com , 10 de febrer de 2020 a les 12:55 |
El camí recorrerà paral·lelament la BV-4404 al seu pas per la Torre d'Oristà | Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana vinent les obres de construcció d'un itinerari de vianants a la carretera BV-4404 al seu pas per la Torre d'Oristà, al municipi d'Oristà. El nou itinerari ha de permetre la connexió segura entre els dos nuclis segregats a banda i banda de la carretera i els dos equipaments municipals situats als extrems del nucli.

L'actuació, que té un pressupost de 461.497 euros i un termini d'execució de set mesos, consisteix a la construcció d'un itinerari a nivell i paral·lel a la carretera de 915 metres de longitud amb amplada de dos metres i acabat amb paviment de formigó acolorit i amb una barrera de contenció mixta metàl·lica-fusta entre la calçada i l'itinerari.


El projecte també s'inclou la construcció d'un pas de vianants amb enllumenat per donar continuïtat a l'itinerari coincident amb la cruïlla amb el carrer Mossèn Riba Pont i el carrer de Baix, la implantació d'abalisament lumínic a més de la canalització en previsió del pas de fibra òptica en tot el tram.
 

 

Participació