Vic inaugura un espai comunitari al passeig de la Generalitat

El local està pensat per acollir les sessions de gimnàstica de la gent gran, així com trobades i activitats del teixit associatiu

El nou local està destinat també a les entitats veïnals de la zona
El nou local està destinat també a les entitats veïnals de la zona | Aj. de Vic
Osona.com
05 de febrer del 2020
Actualitzat a les 15:23h
Des d'aquest dimarts, Vic compta amb un nou espai comunitari de l'Ajuntament al sud de la ciutat. El local, situat al passeig de la Generalitat, està pensat per acollir les sessions de gimnàstica de la gent gran i alhora crear vincles amb el veïnat de la zona, ja que també ha estat dissenyat per acollir trobades i activitats de les associacions i entitats.

Durant la inauguració, l'alcaldessa de Vic Anna Erra va exposar que es compleix un doble compromís. D'una banda, es disposa d'un espai més accessible i amable per l'activitat física de la gent gran i, per l'altra, es dona resposta a la demanda del teixit associatiu que feia temps que sol·licitava un local on trobar-se per organitzar activitats.
 

Durant la inauguració del nou espai comunitari a Vic Foto: Aj. de Vic


Erra va referir-se també a un dels eixos centrals del projecte de ciutat: la ciutat saludable. En aquest sentit, el nou local va en consonància amb aquesta idea perquè la salut no només s'ha de vincular als espais verds i la mobilitat sostenible sinó també a la salut psíquica dels seus habitants. Així, el nou espai comunitari promou un punt de trobada i xerrada per fomentar les relacions humanes que aporten benestar.

L'alcaldessa també va recordar que recentment s'ha obert a la ciutadania el pati de l'escola Doctor Joaquim Salarich; i que durant aquest mandat també està previst inaugurar dos nous i grans equipaments de ciutat: la Biblioteca Pilarín Bayés i un futur equipament universitari de la UVic al final del passeig de la Generalitat.
Arxivat a