Finalitzat l'itinerari de vianants que connecta la Vall del Ges

Les obres han tingut un cost de 2,5 milions i han durat 11 mesos

Les obres de millora de la BV-5224 entre Torelló i Sant Vicenç de Torelló
Les obres de millora de la BV-5224 entre Torelló i Sant Vicenç de Torelló | Diputació de Barcelona
Osona.com
01 de febrer del 2020
Actualitzat a les 9:58h
Aquesta setmana la Diputació de Barcelona ha finalitzat les obres de millora del traçat de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant de Torelló als termes municipals de Torelló i Sant Vicenç de Torelló.

Això ha suposat la construcció d'un itinerari de vianants entre Sant Vicenç de Torelló i Sant Pere de Torelló per facilitar i incentivar la mobilitat, tant l'obligada com la d'oci, a peu o en bicicleta, entre els nuclis de la vall del Ges. Les obres han suposat una inversió de 2,5 milions d'euros i una durada d'onze mesos.

Entre les actuacions de millora hi ha l'ampliació de la plataforma de la calçada fins a vuit metres, la construcció d'una rotonda a la cruïlla amb el carrer Progrés, l'execució de bermes d'aclarida i canvi de traçat a la corba del Molinot per millorar la visibilitat, a més de la incorporació d'un nou carril mixt de bicicletes i vianants de 2,5 metres d'ample al marge nord, separat de la calçada per una barrera mixta de fusta i acer.

El projecte també ha inclòs l'ordenació de l'espai de les parades de bus, així com la modificació de la xarxa de sanejament, amb nous embornals, de la xarxa d'enllumenat així com la plantació d'arbres a l'itinerari de vianants i en zones d'estada amb la col·locació de mobiliari urbà, a més de millores en la senyalització vertical i horitzontal.
 

Les obres de millora de la BV-5224 entre Torelló i Sant Vicenç de Torelló Foto: Diputació de Barcelona

Arxivat a