Nova secció local d'ERC a Muntanyola

El militant històric Josep Benet liderarà el grup

La nova secció local de Muntanyola
La nova secció local de Muntanyola | ERC Osona
Osona.com
30 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:02h
 
ERC ha constituït una nova secció local a Muntanyola i l'encarregat de liderar-la és el militant històric Josep Benet. Després que els IpM i ERC guanyessin l'alcaldia a les passades eleccions municipals amb Carles Morera al capdavant, el partit ha consolidat la seva presència amb un grup estable de coordinació municipal.

Tal com explica el partit en una nota, per Benet "la creació és deguda a l'augment de militància que requereix d'una organització pròpia" i alhora per "ajudar el grup municipal amb més força" les diverses polítiques, com el servei a les persones, el respecte el medi ambient, o un Ajuntament obert i transparent.

L'executiva local liderada per Benet compta amb l'alcalde Carles Morera a la secretaria d'organització, David Camacho, a la de finances; Maite Garcia, a la de dones; Xavier Sabata, a la de política municipal; i Toni Bou com a vocal.

Des de la presidència comarcal Jordi Fàbrega valora el nou grup, ja que "passos com aquests ens fixen en el territori i ens ajuden a créixer molt més ràpid i de forma organitzada".