Parelles Artístiques inaugura una nova exposició aquest divendres a Vic

A Osona s'han creat 15 obres en el marc del projecte que vol trencar amb l'estigma de la salut mental

Els artistes Ferran i Rayda Guzmán amb la seva obra
Els artistes Ferran i Rayda Guzmán amb la seva obra | Osonament
Osona.com
29 de gener del 2020
Osonament presenta aquest divendres les 15 obres que s'han fet a Osona en el marc de la 14a edició del projecte "Parelles Artístiques. Experiències creatives per la salut mental", a la seu de Vic del COAC. Les parelles que realitzen les obres estan formades per dos artistes, un dels quals està vinculat als recursos de salut mental. El projecte utilitza la metodologia del contacte social per reduir l'estigma associat al trastorn de salut mental.

L'acte, que acollirà la creació d’una obra col·lectiva amb la participació del públic, començarà a dos quarts de 8 del vespre i donarà veure a algunes de les parelles que hi han participat i exposaran la seva experiència. La mostra inclou obres de diferents tècntiques, com pintura acrílica, fotografia, aquarel·la, pintura a l’oli, collage, tècnica mixta. Es podrà visitar fins al 29 de febrer.

Horaris
De dilluns a dijous de 9 a 13h i 15 a 16h
Divendres de 9 a 14h i de 18 a 20h
Dissabtes d'11h a 13h
Seu de Vic del COAC (Plaça Bisbe Oliba, 2)


Nou comarques

A la 14a edició del projecte hi participen nou comarques catalanes amb un total de 124 artistes que han creat 68 obres per parelles o per grups. Des d’inicis d’any, les 12 entitats de salut mental dels diferents territoris van organitzant les seves pròpies exposicions de forma individual o amb centres d’altres comarques. 
Arxivat a