Només queda un ferit greu ingressat un mes després de l'explosió a la Festa del Pi

Dels nou afectats, vuit ja han rebut l'alta hospitalària de la Vall d'Hebron

L'helicòpter del SEM a Centelles
L'helicòpter del SEM a Centelles | Toni Carrasco
Carles Fiter
29 de gener del 2020
Un mes després a l'explosió al campanar de Centelles durant la Festa del Pi, només queda una persona ferida a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Tal com informa el centre hospitalari a Osona.com, està en estat greu i, segons l'Ajuntament de Centelles i l'Associació de Galejadors, evoluciona favorablement.

Dels nou afectats per la deflagració al campanar de Centelles del passat 30 de desembre, vuit dels afectats ja tenen l'alta hospitalària. Dos d'aquests van rebre l'alta al cap de dos dies, el dimecres 1 de gener. La resta -6- han sortit del centre en els últims deu dies.

Els Mossos segueixen investigant les causes

Segons els Mossos, la investigació per determinar les causes de la deflagració és encara oberta i va per llarg. Tot apunta que una cantimplora de pólvora es va encendre i es va propagar a les altres per simpatia. Això va provocar cremades de diversa consideració en nou persones.


L'incident va causar consternació al municipi que va suspendre l'acte després de la deflagració. En més de 40 edicions que se celebra mai havia tingut accident d'aquestes característiques que va colpir Centelles en el dia de la seva patrona: Santa Coloma.


 
 
Arxivat a