Vic

El Vicjove presenta una renovada programació d'activitats per al 2020

El cicle "A+A+" inclou diferents propostes i activitats adreçades a joves però també a famílies d’adolescents

per Osona.com, 1 de febrer de 2020 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Vicjove enceta el 2020 amb una renovada programació d’activitats, xerrades i tallers pel primer trimestre de l’any. La regidora de Joves, Elisabet Franquesa, exposa la voluntat d’impulsar els mesos temàtics i la incorporació del nou cicle "A+A+" que té la voluntat de programar xerrades i tallers per a dos tipus de públic: joves adolescents i famílies de joves.
 

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, els mesos temàtics van néixer a partir de les demandes juvenils entre les quals hi havia les d’organitzar activitats de petit format per poder aprofundir en temàtiques d’àmbit social, de salut i treball. És per això que s’ha dissenyat aquesta nova programació que tindrà una perspectiva de caràcter trimestral.

Noves tecnologies i cooperació, per començar l'any

 
Durant el primer trimestre, es dedicarà el febrer a les noves tecnologies i a les xarxes socials, on hi destaquen la Masterclass de l’instragramer @daviditsme_cat o el 1r torneig comarcal de Pro Evolution Soccer organitzat conjuntament amb el Seminari de Vic.
 
El març es dedicarà a la cooperació, en què destaca una exposició fotogràfica de Xevi Abril per donar a conèixer el projecte PA Nepal, una taula rodona on es debatran diferents experiències en camps de refugiats i, finalment, una presentació de projectes d’entitats de joves i centres educatius de Vic sobre cooperació i solidaritat.
  
Cicle "A+A+"
 
El cicle "A+A+" programarà xerrades i tallers per a dos tipus de públic, per una banda joves adolescents per a qui es proposen dos tallers: un dedicat al fumar i, l’altre, sobre com fer front a diverses adversitats. Per altra banda, es programaran tres xerrades per a famílies de joves entorn a la motivació a l’orientació, sobre com prevenir i fer front a l’assetjament escolar.
 

Consulta més informació

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació