Un llibre sobre la llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins

Es presentarà el dissabte 25 de gener al Museu de la Torneria

Osona.com
24 de gener del 2020
Aquest dissabte 25 de gener, a les 6 de la tarda, el Museu de la Torneria de Torelló acollirà l'acte de presentació del llibre La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins, obra de Jordi Dorca, Jordi Moreno i Blai Marginedas. El Falatell és una vara màgica que té el poder d'il·luminar-se i designar la persona que reencarnarà la successió del rei o reina Carnestoltes. 

La presentació d'aquest llibre és una de les novetats del carnaval d'enguany. Està adreçat a tots els públics i és un projecte que vol unificar el relat de la llegenda d'on prové el carnaval. Mitjançant els personatges de l'avi Miquel i la seva néta, la Bruna, el lector descobrirà els personatges del Pullassu i l'estructura de tota la festa del Carnaval de Terra Endins.

El llibre ja s'ha posat a la venda a les llibreries Color, Punt Font i Montseny de Torelló i també es podrà trobar a La Coope de Sant Pere i al Casal dels Avis de Sant Vicenç. Té un preu de 20 euros.

Entrades exhaurides per a la presentació del Carnaval

L'acte de presentació del carnaval serà el dissabte 1 de febrer a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Cirvianum. Les entrades ja estan exhaurides. Una de les novetats d'aquest acte és que es projectarà el documental Candi, sobre la figura de l'històric Rei Carnestoltes torellonenc Joaquim Sala.

Com cada any, l'Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), els Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu, com a entitats organitzadores, revelaran les principals activitats i novetats del Carnaval. Fins a l'11 de febrer està obert el termini d'inscripció per les carrosses que vulguin participar en la rua
Arxivat a