L'Auditori Teatre de Calldetenes arrenca la temporada aquest dissabte amb «Womblues»

L'equipament estrena el cicle "noves experiències" per fer viure el teatre de manera diferent i portar l'espectador a llocs insòlit

«Wombles» enceta la nova temporada de l'Auditori Teatre de Calldetenes
«Wombles» enceta la nova temporada de l'Auditori Teatre de Calldetenes | Promocional
Osona.com
17 de gener del 2020

L'Auditori Teatre de Calldetenes arrenca nova temporada aquest dissabte, 18 de gener, amb la màgia del blues de Womblues, en el qual tres dones uneixen les seves veus i instruments en un espectacle ple de força.

Aquest mes de gener també hi haurà l'obra La lleugeresa i altres cançons, amb la coneguda actriu Aida Oset; així com el Col·loqui d'en Peyu, la música de Carla Serrat o els espectacles familiars com el Festival de Pallassos Calldeclowns els diumenges de febrer.

La novetat de la programació és l'estrena del cicle "Noves Experiències". La iniciativa proposa una nova manera de viure el teatre i porta l'espectador a llocs insòlits com les golfes, el pati o dalt de l'escenari. Hi haurà tres propostes immersives, properes i diferents per acostar al públic a nous formats curiosos, vius i arriscats.

A partir del març, hi haurà una festa a dalt de l'escenari amb música electrònica (La Festa); diverses sessions per a cinc persones a les golfes de l'auditori amb el muntatge teatral Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés; i Big Bang, una experiència gastro-poètica amb tast de vins i cerveses al Pati del Celler de Calldetenes.
 

Consulta tota la nova programació