Escorcoll en un bar musical de Manlleu després de les queixes dels veïns

Policia Local i Mossos d'Esquadra aixequen quatre actes per consum i tinença de substàncies i una pel mal estat del local

Osona.com
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:06h
Policia Local de Manlleu i Mossos d'Esquadra van entrar la nit de dissabte a diumenge, 12 de gener, a un bar musical de Manlleu després de les reiterades queixes dels veïns. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, arran de l'actuació policial es van aixecar quatre actes per consum i tinença de substàncies i una per l'estat en què es troba el local, ja que es van detectar deficiències en el cablejat, els banys, les llums d'emergències i aspectes relacionats amb la salubritat. El local se situa a la cruïlla entre els carrers Baixa Cortada i Vendrell.

L'entrada es va portar a terme després de diverses queixes del veïnat, des de sorolls fins a actes incívics d'algun client al voltant del local. A requeriment dels veïns, el desembre, la Policia Local es va desplaçar fins a l'establiment, però el responsable del bar no els va permetre l'accés.

Ara, després d'aquesta intervenció de la policia i de l'acta aixecada per les deficiències del local, els serveis tècnics de l'Ajuntament de Manlleu faran una inspecció tècnica de les instal·lacions i elaboraran un informe. L'Ajuntament ha avançat que té intenció d'actuar "per millorar el benestar de la ciutadania" i "evitar les molèsties". Preventivament, fins a les conclusions de l'informe, el bar musical haurà d'avançar l'horari de tancament.
Arxivat a