Vic

«No hi ha barri sense places»; protesta a la plaça de la Noguera de Vic en contra la construcció de pisos

A l'espai s'hi han posat cartells i pancartes

per Osona.com, 16 de gener de 2020 a les 13:01 |
La plaça de la Noguera, aquest dijous al matí | Josep M. Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plaça de la Noguera, al barri del Remei de Vic, s'ha despertat empaperada. L'acció protesta contra la construcció de pisos prevista en aquesta zona. A través d'un comunicat, el grup Remeireviu remarca que s'ha portat a terme l'acció "davant la indiferència de l'Ajuntament enfront de les demandes i necessitats dels veïns".

El grup recorda que al barri del Remei hi manquen espais públics i equipaments de qualitat, ja que es va densificar l'entorn amb la construcció de grans pisos i el creixement de la bombolla immobiliària.

 

La plaça de la Noguera, aquest dijous al matí Foto: Josep M. Montaner


En aquest sentit, remarquen que "la notícia, de la promoció de pisos, de la plaça de la Noguera, és la gota que ha fet vessar el got d'una problemàtica que fa temps que dura". "Com podem generar cohesió social si ens prenen els espais on trobar-nos?", es pregunten.


Un solar cedit temporalment

La plaça de la Noguera és un espai de propietat privada. Es va cedir temporalment aquest solar urbà per part dels propietaris mentre no s'hi construïssin habitatges. Ara s'hi volen edificar pisos, cosa que ha generat rebuig al barri.

 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació