En marxa les rebaixes d'hivern a Vic

Vic Comerç apunta que les vendes durant la campanya de Nadal s'han mantingut a un ritme similar que l'any passat

Rebaixes en un comerç de Vic.
Rebaixes en un comerç de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
10 de gener del 2020
Actualitzat a les 19:04h
Aquesta setmana, uns 250 establiments comercials de Vic han començat les rebaixes d'hivern després de la campanya de Nadal. Tal com explica Vic Comerç, en general, les vendes s'han mantingut a un ritme similar o fins i tot un 5% millor que els últims tres anys.

L'entitat confia que els comerços ofereixin descomptes de sortida d'entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos, especialment en productes de moda, complements i parament de la llar. Cal destacar que aquest diumenge, 12 de gener, és festiu d'obertura comercial.

Tot i la suspensió de la Llei de Comerç de Catalunya per part del Tribunal Constitucional que flexibilitza el període de rebaixes, Vic Comerç continua actuant i comunicant la campanya de Rebaixes seguint els paràmetres de l'actual llei catalana: del 7 de gener fins al 6 de març.

El Black Friday condiciona la campanya de rebaixes

En una enquesta realitzada entre els comerciants, només un 20% assegura que en plena campanya de Nadal han realitzat descomptes a la botiga i que han oscil·lat entre un 5 i un 10%. Precedits també del Black Friday, una altra data de grans descomptes marcada en el calendari, reconeixen que podria influir en la facturació final d'aquest període de rebaixes.
Arxivat a