Temporada densa al Teatre Cirvianum de Torelló amb una vintena de propostes

Entre la programació, destaquen espectacles com "Gran Reserva", "Romeu i Julieta" o "One - Hit wonders"

Durant la presentació de la nova temporada del Cirvianum de Torelló.
Durant la presentació de la nova temporada del Cirvianum de Torelló. | Aj. de Torelló
Osona.com
09 de gener del 2020
El Teatre Cirvianum ha presentat, aquest dijous al migdia, la nova temporada per la primera meitat del 2020 amb una programació de gran qualitat i "densa en propostes”, tal com l'ha definit el responsable del teatre, Pep Tines. En aquest sentit, tal com explica l'Ajuntament en una nota, Tines també ha destacat la varietat de gèneres i el protagonisme dels espectacles feministes, amb una programació paritària. 

Tot i que el primer espectacle de l'any va ser el concert del passat 1 de gener, a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya, la nova temporada s'enceta aquest diumenge amb l'espectacle de teatre i dansa AÜC. El so de les esquerdes, amb Les Impuxibles i Carla Rovira, que suposa el tancament de la gira d'aquesta obra. 

Tines ha remarcat algunes de les obres més destacades d'entre la vintena que conformen l'oferta d'aquest primer semestre al Cirvianum. Per exemple, l'estrena a Torelló el diumenge 19 de gener de l'obra Gran Reserva, de la companyia de pallassos Rhum & Cia, enfocada a públic adult o la reposició de l'obra de teatre musical del Grup Xarxa Romeu i Julieta, que es representarà el dissabte 25 de gener. D'entre les propostes per a públic familiar, també hi ha altres espectacles d'escena local: Els Tres Mosqueters (1 de març) i Jeux d'enfants (29 de març), del Grup Xarxa, i la reposició de l'obra musical Germans de sang, de Nou 69 Teatre (9 i 10 de maig). 

Pel que fa a la resta d'espectacles, destaquen noms coneguts com el de la ballarina Sol Picó, que presentarà One - Hit wonders el dissabte 15 de febrer; l'espectacle de pallasses de la Cia. Pepa Plana, amb Veus que no veus (7 de març); o el músic Marc Parrot, que portarà a Torelló el seu espectacle d'aforament reduït Refugi (29 de febrer). També passarà pel Cirvianum la cantant Paula Valls (26 de gener) i el grup El petit de Cal Eril, presentant Energia Fosca (3 d'abril). A més, el mediàtic Quim Masferrer portarà a Torelló el seu espectacle Bona gent, amb una primera sessió el dissabte 4 d'abril que ja té les entrades exhaurides. S'està acabant de definir una segona sessió per aquell mateix cap de setmana.

La programació d'aquest primer semestre del 2020 al Cirvianum es completa amb altres propostes com Camí de cavalls, de Noemí Morral (20 de març); l'obra Els Ocells, de la Cia La Calòrica (21 de març) o la música del Quartet Mèlt, que presentaran l'espectacle Imparables! (9 de febrer). També hi ha lloc per l'habitual col·laboració amb l'Agrupació Sardanista de Torelló, amb el concert de La Principal de la Bisbal (28 de març). 

Treballant en les reformes del teatre

Aquesta primera part de la temporada servirà per tancar l'any del 25è aniversari de la reobertura del Cirvianum.  A l'acte de presentació, també hi han assistit l'alcalde, Marçal Ortuño i el regidor de Cultura, Xavier Lozano, que han explicat que des de l'equip de govern s'està treballant per afrontar les reformes que necessita el teatre després d'aquest primer quart de segle des de la seva reobertura. 
Arxivat a