La temporada de l'Auditori Teatre de Calldetenes estrena «noves experiències»

L'equipament proposa un nou format teatral per viure el teatre de manera diferent i porta l'espectador a llocs insòlits

«La Festa», un dels nous espectacles, tindrà lloc a dalt l'escenari de l'auditori
«La Festa», un dels nous espectacles, tindrà lloc a dalt l'escenari de l'auditori | Vimeo
Osona.com
10 de gener del 2020

L'Auditori Teatre de Calldetenes arrenca nova programació i estrena un nou cicle: "Noves Experiències". La iniciativa proposa una nova manera de viure el teatre i porta l'espectador a llocs insòlits com les golfes, el pati o dalt de l'escenari. Hi haurà tres propostes immersives, properes i diferents per acostar al públic a nous formats curiosos, vius i arriscats.

A partir del març, hi haurà una festa a dalt de l'escenari amb música electrònica (La Festa); diverses sessions per a cinc persones a les golfes de l'auditori amb el muntatge teatral Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés; i Big Bang, una experiència gastro-poètica amb tast de vins i cerveses al Pati del Celler de Calldetenes.

El nou cicle té per objectiu donar veu a nous creadors i oferir una nova mirada cap a l'oferta teatral d'Osona. Aquests nous racons es convertiran en protagonistes de l'experiència i alhora convertir Calldetenes en un viver de noves experiències.

La temporada s'estrena el 18 de gener amb la màgia del blues de Womblues, en el qual tres dones uneixen les seves veus i instruments en un espectacle ple de força. El gener també comptarà amb l'obra La lleugeresa i altres cançons, amb la coneguda actriu Aida Oset. La programació també comptarà amb obres com Col·loqui d'en Peyu, espectacles familiars com el Festival de Pallassos Calldeclowns els diumenges de febrer i amb la música de Carla Serrat.
 

Consulta tota la nova programació