L'Ajuntament de Vic contracta temporalment una trentena d'aturats de llarga durada

La contractació dels majors de 45 anys ha estat possible gràcies a una subvenció de prop de 400.000 euros d'un programa del SOC

Els nous contractats amb tècnics de l'Ajuntament i la responsable d'àrea i persones contractades Núria Homs
Els nous contractats amb tècnics de l'Ajuntament i la responsable d'àrea i persones contractades Núria Homs | Aj. de Vic
Redacció
08 de gener del 2020
L'Ajuntament de Vic ha contractat temporalment 28 persones majors de 45 anys en situació d'atur de llarga durada. Des del passat 3 de gener, treballen en diversos departaments municipals. La contractació ha estat possible al Programa "Treball i Formació" del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que ha concedit una subvenció de 393.799,24 euros per fer front a les despeses.

Enguany s'ha contractat personal peó de manteniment (construcció, jardineria, pintura i fusteria), auxiliars administratius/ves de suport o auxiliars de suport a les Escoles Bressol Municipals. S'hi estaran durant 6 o 12 mesos.

El programa "Treball i Formació" ajuda a incentivar la contractació de persones majors de 45 anys que no reben cap prestació i que estan en situació d'atur de llarga durada, dones en atur de molt llarga durada i persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (RGC).
Arxivat a