​«Hem tornat a repartir el segon premi del Nen!»

L'estanc del carrer de Manlleu només ha venut una butlleta del 21816 a un client habitual

Lourdes Puig, aquest matí, a la porta de l'estanc que ha venut el segon premi del sorteig de Reis
Lourdes Puig, aquest matí, a la porta de l'estanc que ha venut el segon premi del sorteig de Reis | Carles Fiter
07 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:03h
Matí d'enhorabones i felicitacions a l'estanc Lourdes Puig de Vic. Aquest 6 de gener, ha tornat a repartir sort. L'establiment, situat al número 5 del carrer Manlleu, ha venut una butlleta del segon premi del sorteig de Reis: el 21816.

Tal com ha explicat la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) a Osona.com, només s'ha venut un resguard a través de la màquina per participar en el sorteig del Nen amb aquest número. El guanyador ha aconseguit 75.000 euros.

"Hem tornat a repartir el segon premi del Nen!", exclama Lourdes Puig, propietària de l'estanc. El primer cop va ser el 2018 amb el número 18442.

El guanyador és un client habitual

Lourdes Puig remarca "la il·lusió" en saber que han estat portadors de sort per al guanyador. Puig explica que el premiat "està hipercontent", i ella també "perquè és un client habitual de l'estanc".

"Si no ens ho diuen els clients, no sabem quants números hem venut", afegeix Puig. Tot i això, SELAE ha confirmat a Osona.com que només ha estat un l'afortunat.

Aquest segon premi ha estat molt repartit arreu de Catalunya, en municipis com Artés, Girona, Llagostera, Lleida i Figueres.

"També venem dècims!"

Puig explica que cada vegada venen més números de la loteria. La rifa de Nadal segueix sent la que té més adeptes. "Després de molts anys la gent comença a saber que a l'estanc també venem dècims com a les administracions", afegeix. En aquest sentit, reivindica que "tot i que molta gent no hi confia, toca igual perquè de sort n'hem portat tres cops!".

A més dels dos segons premis d'aquest 2020 i el 2018, l'estanc també va repartir una primitiva de gairebé 3 milions d'euros el 2007.
Arxivat a