Set dels ferits a la Festa del Pi de Centelles segueixen ingressats en estat greu

La deflagració al campanar del passat 30 de desembre va afectar nou persones

L'helicòpter del SEM a Centelles
L'helicòpter del SEM a Centelles | Toni Carrasco
Carles Fiter
07 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:07h
Set dels nou ferits per l'explosió al campanar de Centelles durant la Festa del Pi continuen ingressats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Tal com han confirmat fonts hospitalàries a Osona.com, segueixen en estat greu.

D'aquesta manera, no hi ha novetats respecte a les darreres actualitzacions. Dos dels afectats per l'incident ja van rebre l'alta el dimecres 1 de gener. Estaven ingressats en el mateix centre a la unitat de cremats.


L'accident va tenir lloc el 30 de desembre al campanar mentre se celebrava la tradicional festa. Una cantimplora de pólvora es va encendre i es va propagar en les altres. Això va provocar cremades de diversa consideració en nou persones, quatre de les quals van resultar ferides de gravetat. Entre els nou ferits hi ha sis homes i tres dones. 

Segons els Mossos, la investigació per determinat les causes per les quals la pólvora que portaven els trabucaires es va encendre, és encara oberta.

L'incident va causar consternació al municipi que va suspendre l'acte després de la deflagració. En més de 40 edicions que se celebra mai havia tingut accident d'aquestes característiques que va colpir Centelles en el dia de la seva patrona: Santa Coloma.
Arxivat a