Manlleu convoca la XXVI edició del premi de narrativa

Les obres es poden presentar fins al 9 de març

Osona.com
11 de gener del 2020
L'Ajuntament de Manlleu ja ha convocat la XXVI edició del Premi de narrativa Ciutat de Manlleu any 2020, que té per objectiu fomentar la narrativa: Novel·la breu, conte unitari o relat. Està obert a la participació de qualsevol persona a partir de 18 anys i el termini de presentació de les obres acabarà el dilluns dia 9 de març de 2020.

Aquest 2019, el jurat va decidir, per primera vegada, declarar el premi desert, després de considerar que els treballs presentats no arribaven al nivell exigit. 
 
Informació bàsica del premi

Quins són els premis? El primer premi està dotat de 500 euros la i publicació de l’obra per Témenos Edicions. També hi ha un accèssit a la millor obra d’autor/a local dotat de 300 euros i publicació de l’obra per Témenos Edicions.

On s'han de fer arribar els treballs? A l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Can Puget, plaça de Dalt Vila, 1.

Quin és el termini màxim? S'admetran originals de manera presencial fins al dilluns dia 9 de març de 2020, a les dues del migdia.

Està obert a la participació de qualsevol persona a partir de 18 anys.
 

Consulta les bases

Arxivat a