Wifi gratuït al Museu del Ter de Manlleu i als seus voltants

L'Ajuntament ha destinat 15.000 euros a través d'una iniciativa de la Unió Europea

Noves oportunitats per al Museu del Ter amb el nou servei de wifi gratuït.
Noves oportunitats per al Museu del Ter amb el nou servei de wifi gratuït. | Museu del Ter
Osona.com
04 de gener del 2020
Des de mitjans de desembre, el Museu del Ter i els seus voltants disposen d'accés gratuït a la xarxa wifi. Els visitants al museu i els espais com l'embarcador i la part del passeig del Ter poden accedir a la xarxa de forma gratuïta.

Això és possible gràcies a la iniciativa de la Unió Europea "WIFI4EU", que té per objectiu vincular més estretament les comunitats amb el Mercat Únic Digital, donar accés als usuaris a la societat del "Gigabit", millorar l'alfabetització digital i complementar els serveis públics prestats en aquests espais. Per això ajuda a prestar wifi en espais públics interiors o exteriors, com ara, locals d'administracions públiques, centres educatius, biblioteques, centres de salut, museus, places i parcs públics.

L'Ajuntament de Manlleu, com d'altres municipis d'Osona, va presentar-se a la convocatòria del 2018 i va aconseguir 15.000 euros de la Unió Europea que s'han destinat a aquesta instal·lació. Les prestacions es garanteixen a dins i a fora de l'equipament, amb una baixada mínima de 30Mbps. Sintelec Informatica, S.L. ha estat l'empresa instal·ladora dels punts d'accés a la xarxa que donen el servei a l'interior i a l'exterior del Museu.

Tal com explica el Museu, amb aquest nou servei s'obren noves oportunitats de futur a l'equipament, que ja està treballant per fer de la visita una experiència més interactiva.
Arxivat a